//تغذیه روزهای کرونایی چگونه باید باشد؟

تغذیه روزهای کرونایی چگونه باید باشد؟

آفتاب یزد : عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با عنوان این مطلب که بحران کووید- ۱۹ وضعیت گرسنگی را در جهان بدتر کرده است، گفت: خیلی از مردم جهان به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا، امنیت غذایی ندارند. علاوه بر این تغذیه سالم در پیشگیری، درمان و کنترل بیماری‌ها خیلی اهمیت دارد، عوارض کووید- ۱۹ در افرادی که سوءتغذیه یا کمبود تغذیه دارند، شدیدتر است. شیما جزایری، در پاسخ به این سوال که تغذیه سالم چه ویژگی‌های باید داشته باشد، گفت: اولین اصل در تغذیه سالم کفایت است، یعنی از همه گروه‌های اصلی غذایی به اندازه کافی باید استفاده شود.
گروه‌های اصلی غذایی شامل نان و غلات، میوه‌ها و سبزی‌ها، شیر و لبنیات و همچنین مواد پروتئینی، حبوبات و مغزها هستند.جزایری ادامه داد: اصل بعدی تعادل است، مصرف قند و شکر، چربی‌های مضر و نمک را باید کم کنیم. تناسب در مصرف مواد غذایی و تنوع از دیگر ویژگی‌های رژیم غذایی سالم هستند. همچنین توجه به انرژی دریافتی و کنترل وزن و پیشگیری و درمان چاقی نیز بسیار مهم است.وی، در مورد مصرف مکمل‌های غذایی، گفت: اگر غذای ما به اندازه کافی باشد، معمولاً نیازی به مکمل‌ها نداریم، به جز چند استثنا. یکی از آنها ویتامین D است زیرا اصولاً میزان ویتامین D در منابع غذایی کم است، بنابراین توصیه می‌کنیم که این مکمل را همه مصرف
کنند.

منبع : http://aftabeyazd.ir/?newsid=173122

همرسانی خبر