//مصرف بستنی‌های فله و غیر پاستوریزه، عامل انتقال کرونا

مصرف بستنی‌های فله و غیر پاستوریزه، عامل انتقال کرونا

آفتاب يزد : متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی یادآور شد: مصرف لبنیات فله و غیر استاندارد و بستنی‌های خیابانی و غیرپاستوریزه می‌تواند از راه‌های انتقال ویروس کرونا باشد.دکتر محمد رضا جلیلوند گفت: اجتناب از خرید مواد غذایی نظیر رب، خیارشور، لبنیات سنتی و... به دلیل مشخص نبودن شرایط تولید، نحوه آماده‌سازی و احتمال وجود آلودگی ضروری است.

منبع : http://aftabeyazd.ir/index.php?newsid=168351

همرسانی خبر